A házi készítésű ínyencségek előállításában közreműködő smoker nem kizárólag a húsok szerelmeseit szolgálja ki, ugyanis zöldségek füstölésére... Mutass többet
Kerülendő fák
Füstöléskor kerülje a tűlevelűek családjába tartozó fák felhasználását, mint például a fenyő, vörösfenyő, lucfenyő, ciprusfa vagy cédrus, ugyanis nagy mennyiségű nedvességet és terpént tartalmaznak, ezáltal furcsa ízt kölcsönöznek az ételnek vagy akár betegséget is eredményezhetnek. A vegyszerekkel kezelt fákat nem szabad felhasználni, amennyiben nem ismeri a faanyag forrását vagy nem biztos abban, hogy kezeletlen állapotú, inkább ne használja fel.
Karbantartás
Fontos lépés a smokerek karbantartása, ez azt jelenti, hogy minden használat után tisztítani kell, és nem szabad patinát vagy megszáradt anyagot hagyni a falakon. Ha hosszabb ideig maradnak üzemen kívül, érdemes zárt helyen tárolni őket. Megfelelő hő- és vízálló takaróponyva használata mellett elkerülhetjük, hogy a szélsőséges időjárás kárt tegyen a smokerben.
Smoker vásárláson gondolkodik? Olvassa el részletes vásárlási útmutatónkat, segítünk a választásban!
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.