Bradley Raven BS1120BTCE

Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Bradley Raven füstölőszekrény (BS1120BTCE)

399 890 Ft
Raktáron
irány a bolt »
sousvidehungary.hu

További termékek a kategóriából

További Bradley termékek: Bradley Smoker

Royal Catering RCRO-1300 Smoker 221 990 Ft Royal Catering RCRO-1300 Royal Catering RC-FS870 Smoker 201 990 Ft Royal Catering RC-FS870 Bradley Professional P10 BS1019EU Smoker 499 890 Ft Bradley Professional P10 BS1019EU Bradley BD6SP Smoker 312 480 Ft Bradley BD6SP
Termékleírás
Típus Elektromos
Anyaga Fém
Teljesítmény 1000 W

Funkciók

Kerék Nincs
Automata funkció Van

Méretek

Szélesség 55.8 cm
Magasság 67.3 cm
Mélység 50.8 cm

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Bradley Raven Smoker – Bluetooth-vezérelt prémium füstölőszekrény
Amennyiben a füstölés az Ön számára nem csupán ételkészítési módot, hanem valódi szenvedélyt jelent, úgy a Bradley Raven Smoker a legkiválóbb társ, amelyet kerti konyhájához választhat. Ez a Bluetooth-vezérlésű, elektromos prémium füstölőszekrény nem csupán egy eszköz – hanem egy új kulináris dimenzió kapuja, amelyet teljes mértékben az Ön irányítása alatt tarthat.

Prémium technológia a tökéletes füstölési eredmény érdekében
A Bradley Raven Smoker egy teljesen elektromos, négypolcos, 100 literes kapacitással rendelkező füstölő, amely ideális megoldás azok számára, akik húsokkal, halakkal vagy akár zöldségekkel is biztonságosan, precízen kívánnak dolgozni. A különleges Bradley Bisquette® adagolórendszer egyszerűvé és következetessé teszi a füstölést, míg az állítható füstintenzitás lehetővé teszi az ízek finomhangolását. A két darab, külön célhőmérséklet-beállítással rendelkező hőmérséklet-érzékelő szonda garantálja, hogy minden falat az elvárt tökéletességgel készüljön el – legyen szó omlós marhaszegyről vagy elegánsan hidegen füstölt lazacról.

Bluetooth-vezérlés – Füstölés mesterfokon, akár távolról is

Az ingyenesen letölthető Bradley iSmoke alkalmazás segítségével okoseszközéről egyszerűen szabályozhatja a füstölési időt, a hőmérsékletet és a füst intenzitását, Bluetooth-kapcsolaton keresztül. Így nem szükséges folyamatosan a készülék mellett tartózkodnia – a tökéletes brisket vagy pulled pork készítése közben is élvezheti vendégei társaságát.

Műszaki adatok igényes felhasználók számára

Méret: 508 × 558 × 673 mm

Súly: 29,7 kg

Füstölőtér térfogata: 100 L

Főzőfelület: 450 × 413 × 474 mm

Füstölőpolcok száma: 4

Hőmérséklettartomány: 30–160 °C (állítható 1 °C-onként)

Hús szondák: 2 db (külön célhőmérséklet-beállítással: 5–100 °C)

Főzési idő beállítása: 1 perces lépésekben, maximum 10 óra

Füstölési idő beállítása: 20 perctől 9 óráig (20/30/40 perces lépésekben)

Külső hőmérséklet működéshez: -10 – +50 °C

Fő fűtőelem teljesítménye: 2 × 500 W

Bisquette égő teljesítménye: 100–300 W

Porfestett acél burkolat a maximális tartósság érdekében

Ételek, amelyekkel a Bradley Raven Smoker kiemelkedő élményt nyújt
A Bradley Raven Smoker tökéletes választás több mint 50 különféle hús- és halétel elkészítéséhez:

Marhahúsok: brisket, ribeye steak, hamburger, marhaoldalas (107–121 °C, 1,5 óra)

Sertéshúsok: oldalas, tarja, sonka, kolbász, bacon, karaj (107–121 °C)

Baromfi: csirke (egész, mell, szárny), pulyka, kacsa (107–177 °C, 1–5 óra)

Halak és tenger gyümölcsei: lazac (hideg- és melegfüstöléssel), garnéla, kagyló, homár

Vadhúsok: őzgerinc, vaddisznó, kecske

Vegetáriánus finomságok: füstölt sajt, tofu, különféle zöldségek

Tipp egy ízletes vasárnapi ebédhez: „Készítsen el egy 2 kg-os marhaszegyet 110 °C-on, 5 órán keresztül füstölve, majd pihentesse fólia alatt. A végeredmény egy szaftos, omlós hús lesz, amely garantáltan elnyeri a család minden tagjának tetszését.

A minőség és a kényelem új szintje

A porfestett acél burkolat hosszú élettartamot és könnyű tisztíthatóságot biztosít. Fontos megemlíteni, hogy a hússzondákat nem szabad mosogatógépben tisztítani – kérjük, kézzel mossa el őket, és mindig hagyja őket csatlakoztatva a pontos mérések érdekében.

Ez a készülék nem csupán egy füstölő – ez az Ön kulináris műhelye.

A Bradley Raven Smoker lehetővé teszi, hogy a füstölt ízek világát precízen, elegánsan és a legmodernebb technológia támogatásával valósítsa meg. Legyen szó családi ebédről, baráti grillezésről vagy egy különleges saját pillanatról – ezzel a füstölővel minden alkalom felejthetetlenné válik.

Füstölési táblázat – húsok, halak és tenger gyümölcsei

Étel Füstölési hőmérséklet (°C) Füstölési idő Belső hőmérséklet (°C)

Marhaszegy (brisket) 107–121 °C 1,5 óra / font (kb. 3,3 óra/kg) 63 °C

Marhaszegy (szálasra tépett) 107–121 °C 1,5 óra / font 63 °C

Marhalapocka 107–121 °C 1–1,5 óra / font 63 °C

Marhalapocka (tépett) 107–121 °C 1,5 óra / font 63 °C

Filet mignon Hideg füst, majd 177 °C sütés Amíg elkészül 63 °C

Hamburger 107–121 °C 20–40 perc 71 °C

Jerky (szárított hús) 60 °C 3–4 óra 63 °C

Prime rib 107–121 °C 12–20 perc / font 63 °C

Hátszín 107–121 °C 8 óra 63 °C

Felsál (sirloin tip) 107–121 °C 12–14 óra 63 °C

Steamship comb 107–121 °C 20–30 perc / font 63 °C

Egész ribeye 107–121 °C 30 perc / font 63 °C

Dió (rump roast) 107–121 °C 5 óra 63 °C

Rövid borda (short ribs) 107–121 °C 1–4 óra 63 °C

Bélszín 107–121 °C 1–4 óra 63 °C

Tri-tip marha 107–121 °C 1–2 óra 63 °C

Csirkemell 107–177 °C 1–5 óra 74 °C

Csirkecomb 107–177 °C 2–3 óra 74 °C

Egész csirke 107–177 °C 1,25 óra 74 °C

Csirkeszárnyak 107–177 °C 2–3 óra 74 °C

Pulyka 107–177 °C 4–8 óra 74 °C

Bárány 107–121 °C 4 óra 63 °C

Báránycsülök 107–121 °C 6 óra 63 °C

Sertéshas / lapocka < 38 °C (hideg füstölés) 1–5 óra / font 63 °C

Szalonna 107–121 °C 1–5 óra / font 63 °C

Kanadai bacon 107–121 °C 1–5 óra / font 63 °C

Sertéslapocka 107–121 °C 1–5 óra / font 63 °C

Sertésszelet (karaj) 107–121 °C 4–6 óra 63 °C

Csont nélküli sonka 107–121 °C 1–3 óra 63 °C

Sertéskorona (crown roast) 107–121 °C 5 óra 63 °C

Sertéskaraj 107–121 °C 5–7 óra 63 °C

Sertéskolbász 107–121 °C 5–8 óra 63 °C

Oldalas (baby back) 107–121 °C 8–12 óra 63 °C

Oldalas (spare ribs) 107–121 °C 2,5–3 óra 63 °C

Szeletelt lapocka 107–121 °C 16–18 óra 63 °C

Tépett lapocka 107–121 °C 3,5–4 óra 63 °C

Sertésszűz 107–115 °C 1,5–2 óra 63 °C

Egész malac (max. 38 kg) 21–27 °C (hideg füstölés) 24 óra 63 °C

Egész hal 93–107 °C 3–4 óra 63 °C

Halfilé 93–107 °C 15 perc / font 63 °C

Lazac (hidegen füstölt) 21–27 °C 24 óra 63 °C

Lazac (melegen füstölt) 93–107 °C 15 perc / font 63 °C

Gőzölt homár 88 °C 3–4 óra 63 °C

Fésűkagyló 85 °C 8 óra 63 °C

Garnéla 93–121 °C 1–1,5 óra / font 63 °C

Kacsa (egész) 107–121 °C 1–1,5 óra / font 74 °C

Kecske 107–121 °C 1–1,5 óra / font 63 °C

Szarvasmell 107–121 °C 1–1,5 óra / font 63 °C

Szarvasbélszín 107–121 °C 1–1,5 óra / font 63 °C

Így is ismerheti: Raven BS 1120 BTCE, RavenBS1120BTCE, Raven BS1120 BTCE

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.